Over Ons

E25 Bizon is een unieke plek waar praktische en behulpzame vrijwilligers samenkomen. Samenwerking staat centraal en deelnemers krijgen de kans om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en terug te keren naar de arbeidsmarkt met verbeterde zelfvertrouwen. Bij E25 Bizon gaat het niet alleen om handen uit de mouwen steken, maar ook om het bouwen aan een betekenisvolle toekomst!

Onze visie wordt gekenmerkt door een diepe verbondenheid tussen mensen. Hier draait alles om zorgzaamheid, betrokkenheid en elkaar helpen. We hebben respect voor elkaar en staan open voor de ander. Het is een plek waar eenieder zich welkom voelt en waar een luisterend oor altijd beschikbaar is. Bij E25 Bizon gaat het niet alleen om individuele groei, maar ook om het creëren van een warme en ondersteunende gemeenschap waarin mensen om elkaar geven en samen bouwen aan een positieve toekomst.

Onze missie is het bevorderen van het welzijn van buurtbewoners en het versterken van de buurt als geheel.

Ons doel is drieledig:

  • Het samenbrengen van mensen die elkaar kunnen helpen of inspireren, met als doel een ondersteunende gemeenschap te creëren.
  • Het leggen van verbindingen tussen de diverse culturen in de wijk, waarbij we streven naar wederzijds begrip en kennisontwikkeling.
  • Het bevorderen van een gevoel van inclusie en waardering, waarbij elke individuele buurtbewoner zich gewaardeerd en van betekenis voelt in onze gemeenschap.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.